Mišákův blog

středa, 23. ledna 2008

Preview letošních alp - Orcières 1850, Francie

Začátkem března se chystáme do střediska Orcières 1850 ve Francii. Sněhové podmínky (koncem ledna) jsou více než dobré. Ve středisku leží přes metr sněhu a na vrcholcích téměř tři.
Bohužel z veselé party 16 lidí už 3 odřekli. Pokud chcete s námi jet, máme 2+2 volná místa. Více informací u mě, nebo Ondry "vlasáče". Dodám že jedeme s Intertransem do rezidence Les Balcons du Soleil. Takže neváhejte, kdo dřív řekne, ten jede...
















Panoramatické live foto

pátek, 4. ledna 2008

Fotky, fotky a zas fotky

Svátky jsou úspěšně za námi. Sice se nepovedli úplně dle očekávání, ale hlavně že jsme se dočkali nového roku. 23. prosince jsem se probudil se škrábáním v krku a nekončící rýmou. Snažil jsem se to jeden den vyležet, abych mohl jet na tradiční Bike dýchánek organizovaný Maxem do Krčáku a na Točnou. Ještě večer v dobré víře, že se ráno probudím a bude mi dobře, měním pláště na kole. 24. v 8 ráno bylo ještě hůř. Nezbylo nic jiného než vyjížďku, na kterou jsem se těšil celý rok, odpískat.
Další překvapení se nám se Zuzkou stalo při pokusu jet autem k rodičům. Sedneme do auta, otočím klíčkem v zapalování a nic. Baterie úplně mrtvá... a to s ní nikdy před tím nebyli problémy. Autobus tento problém vyřešil. Zpáteční cestu nám zajistil Franta v jeho novém autě. Franto ještě jednou díky... Zkusmo zkouším nastartovat a hned napoprvé naskočí. Asi zázrak.
Pak jsem se dozvěděl smutnou zprávu, že umřel náš pes Lord. Po nelítostně bitvě podlehl rakovině. Dožil se krásných 14ti let. Čest jeho památce.
Mohlo vše dopadnou daleko hůř, třeba jsem se měl na Bike vyjížďce vyrakvit, tak proto ta chřipka. Autem jsme měli nabourat, tak raději ani nenastartovalo a pro Lordíka to bylo vysvobození. Každopádně děkuji hlavně Zuzce a celé Zuzirodině a také své rodině za příjemné prožití svátků. Děkuji všem za krásná přání a dárky.
Tak to by stačilo a teď slibované fotky... Kromě psaní diplomky a léčení se (opečováván Zuzkou) jsem něco nafotil, ale hlavně sem si udělal pořádek v dosud nafocených fotkách.

Tady je krátký seznam nově přidaných fotek:
SNB a hory v zimě: Tour de Ski, Pražský hrad
Já a Zuzík: Procházka v okolí obce Choteč
Narozeniny a oslavy: Rodinná oslava u Čívů
Narozeniny a oslavy: Eliška, Ondra, Vláďa, Jíťa a fretka Čiko v Jinočanech
Narozeniny a oslavy: Pražský novoroční ohňostroj 2008